Modeller

Med en stærk 3L motor i 3 effektvarianter, muligheden for at vælge mellem 6 akselafstande, 5 vægtklasser, 3 førerhusvarianter, 3 kabine varianter samt PTO på optil 400Nm er vi sikre på at der findes en Canter til dit specifikke behov.

Model: 7C18D
Vægt variant = 7
Kabine brede = C
Motor effekt = 18
Dobbelt kabine = D

3.5t segment

Arbejder du dig ofte gennem byen som håndværker eller leverandør? Så er Canter3,5t den helt rigtige til dit job. Med den mindste vendediameter i sin klasse og en kabine bredde på 1,7m eller 2,0m, kommer du også videre der, hvor andre må se til fra sidelinjen. Kabinerne er rummelige, og de uafhængige hjulophæng sørger for at køreoplevelsen bliver både behagelig og dynamisk.
Den stærke chassisramme giver Canter’en  mulighed for en trailervægt på 3.500 kg og den længste opbygningslængde i hele segmentet, hvilket giver talrige muligheder for individuelle opbygninger.

7.5t segment

Med en nyttelast på 5t, 4 forskellige akselafstande samt mulighed for enten single eller dobbeltkabine kan Canter’en konfigureres specifikt til dit behov. Canteren er udstyret med en chassisramme der er dimensioneret til hårdt, samt en robust bagaksel man ellers kun finder I større lastbiler.

8.55t segment

Med en nyttelast på op til 6 t tilbyder den kompakte Canter muligheder som ellers kun ses i større lastbiler. Så køre du tit i byer hvor pladsen er begrænset vil Canter’en være et godt alternativ til en støre og mere pladskrævende lastbil.

6,5 t segment + 4x4

6,5 t Canter’en tilbyder både 4x4 eller kabine brede på 1.70 cm hvilket gør at den kan komme frem hvor konkurrenterne kun kan stå på sidelinjen og se til.
Skal du bruge en bil til snerydning om vinteren og parkarbejde om sommeren er Canter ’en klar på at løse udfordringen.

Canter Eco Hybrid

Fuso Canter Hybride er den første serieproducerede lette hybridlastbil i Europa. Resultatet af 20 års hybridkompetancer. Skabt til din hverdag – med distributionskørsel i byen og miljøfølsomme zoner. Til en attraktiv købspris, der tilbagebetales på få år. Går du op i miljøet eller pengepungen så er Fuso Canter hybrid bilen for dig.

Scattolini

Fuso har indgået et samarbejde med en af Europas største opbygger Scattoloni om montering af fastlad, bagtip samt 3-vejstiplad direkte fabrikken i Tramagal, Potugal. Ladene lever op til Daimlers høje kvalitetskrav og samarbejdet kommer dig til gode da prisen er yderstfordelagtig.